Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge-/stegetid: 20 min.
Suppe:
500 g markchampignon
2 løg
4 fed hvidløg
50 g smør
6 spsk. mel
1,5 liter grøntsags- eller hønsebouillon
250 g frisk spinat
3-4 tsk. citronsaft
salt og peber
Bruschetta:
4 store skiver lyst brød
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
4 spsk. soltørrede tomater i olie (eller rød pesto)
- Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Brun champignoner i en gryde med smør.
- Tilsæt løg og hvidløg, og steg under omrøring i 5 min. Rør melet i blandingen, tilsæt bouillon, og giv suppen et opkog under omrøring. Skru ned, og lad den simre ved svag varme i mindst 5 min.
- Tilsæt spinatblade, og kog igennem under omrøring. Smag til med citronsaft, salt og peber. Servér med bruschetta.
Bruschetta:
- Rist brødet i en brødrister eller toastmaskine. Gnid det med et overskåret fed hvidløg, og stænk med olie. Top op med hakkede, soltørrede tomater