SPONSORERET indhold
Chokoladekarameller med pistacienødder
Herligt chokoladeknas.
Af: Uddrag fra bogen ”VIld med chokolade” af Elisabeth Johansson
Ingredienser
30-40 stykker
1 dl piskefløde
1 dl (100 g) flydende honning
1 ½ dl (125 g) sukker
200 g mørk chokolade (56-64 %)
½ dl pistacienødder.
Sådan gør du
Kog fløden op med honning og sukker i en lille tykbundet gryde. Hak chokoladen fint, og læg den i gryden,og rør til al chokoladen er smeltet. Kog til kugleprøven (opskrift side 32) til temperaturen er 122- 123 grader. Rør af og til godt i bunden. Til sidst kan man skrue ned for varmen, så massen ikke brænder på. Hæld karamellen i en form beklædt med bagepapir, ca. 14 x 17 cm. Hak pistacienødderne groft, og strø dem over. Lad karamellen stivne i stuetemperatur til næste dag. Skær den i passende stykker.
Få mere insipration til julens søde sager her