-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Fettuccine med safrancreme & kammuslinger
Enkel pastaret, som vil imponere gæsterne.
4
Ingredienser
- 4 dl fløde 9%
- ¼ tsk safrantråde
- salt, peber
- estragon
- 125-150 g sukkerærter
- 2 pakker frisk fuldkornsfettuccine a 250 g eller Pastarigets fuldkornsfettuccine
- 300 g kammuslinger
- 2 tsk olivenolie
- 2-3 snittede forårsløg
Sådan gør du:
- Hæld fløden i en gryde, lad den koge op og tilsæt safran. Kog fløden en smule ind og smag den godt til med salt, peber, estragon eller kørvel. Kog, afdryp og hold pastaen varm. Blancher og afdryp sukkerærterne.
- Dup kammuslingerne tørre, drys salt og peber på og steg dem i knap 1 min. på hver side på en meget varm pande i olivenolie. Anret pasta og sukkerærter i dybe tallerkener, hæld saucen over, læg kammuslingerne på og drys med lidt forårsløg og frisk estragon.
- Energi pr. person: 620 kcal, fedt 19%, protein 20%, kulhydrat 61%