
SPONSORERET indhold
Flagsmåkager med hvid chokolade
Disse knasende flagsmåkager smager skønt og er et sikkert hit til kaffen!
40 stk.
Ingredienser
125 g hvedemel
125 g blødt smør
100 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
1 æggeblommer
100 g hvid chokolade
Pynt:
hvid og rød figurmarcipan
Glasur:
1½ dl flormelis og 1½ spsk. vand
Sådan gør du:
- Ælt hvedemel, smør, flormelis, vaniljesukker og æggeblommer sammen i en skål. Kom chokoladen i.
- Drys lidt hvedemel ud på køkkenbordet. Form dejen til en firkantet pølse ca. 7x 5 cm. Pak pølsen i husholdningsfilm. Læg den i køleskabet natten over.
- Skær pølsen ud i ½ cm tykke skiver som lægges på bagepapir.
- Bag kagerne ca. 5-6 min. ved 200 gr. på anden øverste ovnribbe, de skal være gyldne langs kanten.
- Udrul figurmarcipanen på et bord drysset med lidt flormelis. Brug en lille kniv til at skære det til.
- Pynt kagerne som dannebrogsflag ved at fæstne figurmarcipanen på småkagerne med glasur rørt sammen af flormelis og vand.
- Pynt kun de kager der skal spises samme dag.