Ingredienser
1 rulle færdig butterdej
150 g sukker + ekstra til drys
150 g marcipan
100 g blødt smør
frugt, f.eks. æbler, pærer, ferskner eller abrikoser
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Udstik butterdejen med en rund tallerken, så du har fire bunde, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Riv marcipanen ned i det bløde smør, tilsæt sukkeret og rør remoncen blød og cremet. Spred et tyndt lag ud over hver af tærterne, men efterlad en halv cm fri langs kanten.
- Skær frugten i tynde både, og læg dem fint ovenpå butterdejen. Her har vi brugt abrikos.
- Drys med sukker, og bag tærterne sprøde og gyldne i ovnen i 20 minutter ved 200 grader. Du kan også lave tærterne i forvejen, stille dem tildækket og køligt natten over, og så bage dem lige inden, de skal spises. Server med flødeskum eller en kugle vaniljeis.