Let & lækkert: Gazpacho med vandmelon og tomat
Foto: Line Falck Let og lækker gazpacho med vandmelon og tomat.

Let & lækkert: Gazpacho med vandmelon og tomat

Den klassiske spanske suppe gazpacho er en kold grøntsagssuppe, som er meget populær i sommervarmen. Her har vi lavet gazpacho med vandmelon og tomat, der gør suppen fyldig på en forfriskende måde. Få den lækre opskrift lige her:

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 4 Person(er)

Det skal du bruge:

  • ½ kg tomater
  • 200 g vandmelon (uden kerner)
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1-2 spsk. sherry- eller vineddike
  • 1 tsk. tabascosovs
  • ½ agurk
  • 2 stilke bladselleri
  • ½ lille rødløg
  • salt og peber
  • 1 drys sukker
  • evt. 10-15 isterninger
  • friske basilikumblade
  • Tilbehør: grissini eller ristet brød

Sådan laver du gazpacho med vandmelon

  1. Blend halvdelen af tomaterne og halvdelen af vandmelonen med olivenolie, knust hvidløg, eddike og tabasco til suppe.
  2. Fyld: Skær resten af tomaterne, resten af vandmelonen, agurk og bladselleri i små stykker. Hak rødløg fint.
  3. Kom fyldet i suppen, og smag til med salt, peber og sukker.
  4. Servér suppen iskold evt. med isterninger.
  5. Drys med basilikumblade, og giv grissini eller ristet brød til.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Gazpacho, Vandmelon, Tomatsuppe og Hovedret