Kokosmakroner
SPONSORERET indhold

Glutenfri kokosmakroner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse saftige kokosmakroner med æggehvide er guf for alle slikmunde, og så er de ovenikøbet glutenfri.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
08. nov. 2016 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 20 kokosmakroner | Total: 30 min

Ingredienser

Kokosmakroner

Ikke fryse-egnet


4 æggehvider
175 g sukker
200 g kokosmel

Sådan bager du kokosmakroner

1. Tænd ovnen på 175 grader.


2. Bland æggehvider, sukker og kokos i en gryde og rør det sammen over svag

varme, til det slipper gryden, men ikke er mere end håndvarmt.


3. Form dejen til toppe og sæt dem på en bageplade med bagepapir.


4. Bag kokosmakronerne ca. 20 min.


5. Lad dem afkøle på bagepapiret på en rist og læg dem i kagedåse til opbevaring.