Mindre madspild: Havregrødspandekager med blommer
SPONSORERET indhold

Mindre madspild: Havregrødspandekager med blommer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Rest: Havregrød. Ofte har vi havregrød tilbage fra morgenmaden. Har du også det, så gem den, og lav de skønneste pandekager.

Foto: Anders Schønnemann
26. sep. 2019 | Mad | ALT for damerne
2 personer | Total: 10 min

Ingredienser

2-3 blommer
2 spsk flydende honning eller ahornsirup

Pandekager 

4 dl havregrød (f.eks. fra dagen før)
1 dl mælk (mere hvis behov)
2 spsk sukker
3 æg
2 tsk bagepulver
1-2 tsk stødt kardemomme
lidt olie

Sådan gør du:

  1. Skær blommerne i mundrette stykker, og kassér stenene.
  2. Vend blommerne med honning.
  3. Pandekager: Pisk havregrøden sammen med mælk og sukker (du kan lune den en smule, hvis den er for stiv).
  4. Pisk æg i, og kom bagepulver og kardemomme i.
  5. Steg 6-8 pandekager i lidt olie på en varm pande.
  6. Servér med blommer evt. sirup eller honning.

Anbefalet til dig