
Foto: Sprøde småkager.
Julens fineste sukkerkringler
Små sprøde og søde sukkerkringler, der smager skønt og er perfekte på bordet til julens mange festligheder.
plate
ca. 35 stk.
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
250 g hvedemel
½ dl fløde
5 g gær
½ tsk. hjortetakssalt
250 g smør
Pynt:
Perlesukker
Sådan gør du:
- Ælt alle ingredienserne til dejen sammen. Rul den til pølser. Form pølserne til sukkerkringler.
- Dyp dem i perlesukker. De må gerne trykkes godt ned i sukkeret, så de bliver lidt flade.
- Læg dem på bagepapir. Bag kringlerne ca. 8 min. ved 200 gr. på andenøverste ovnribbe.
Se, hvad vi ellers skriver om: Julesmåkager, Småkager og Bageopskrifter
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: