Sukkerkringler
SPONSORERET indhold

Julens fineste sukkerkringler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Små sprøde og søde sukkerkringler, der smager skønt og er perfekte på bordet til julens mange festligheder.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
04. dec. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 35 stk.

Ingredienser

250 g hvedemel
½ dl fløde
5 g gær
½ tsk. hjortetakssalt
250 g smør

Pynt: 

Perlesukker

Sådan gør du:

  1. Ælt alle ingredienserne til dejen sammen. Rul den til pølser. Form pølserne til sukkerkringler.
  2. Dyp dem i perlesukker. De må gerne trykkes godt ned i sukkeret, så de bliver lidt flade.
  3. Læg dem på bagepapir. Bag kringlerne ca. 8 min. ved 200 gr. på andenøverste ovnribbe.

Anbefalet til dig