Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 18 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
¼ tsk salt
125 g smør
75 g sukker
75 g farin
1 tsk vaniljesukker
1 æg
75 g mørk chokolade
75 g lys eller hvid chokolade
12 træpinde
Pynt:
chokolade eller glasur
- Tænd ovnen på 200 grader. Bland alle de tørre ingredienser. Pisk smør cremet med sukker og farin og pisk æg og vanilje i. Rør de tørre ingredienser i dejen og tilsæt de to slags hakket chokolade.
- Form dejen til kugler og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir.
- Sæt en pind i hver kugle og tryk dejen lidt flad med bagsiden af en ske.
- Bag kagerne ca. 18 min. og lad dem afkøle. Pynt evt. kagerne som masker med smeltet chokolade eller glasur.
- Opbevar i en kagedåse.