-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Kammuslinger med æble, rødbede og baconknas
Kammuslinger bliver også kaldet for havets mørbrad. Blød og fast på samme tid, gør dette skaldyr til noget helt specielt.
3
Ingredienser
- 2 små nye rødbeder
- 6 skiver røget bacon
- 150 g smør
- 12 kammuslinger
- 1 sødt, sprødt æble
Sådan laver du kammuslinger
- Kog rødbederne i saltet vand til de er møre. Ca. 50 min.
- Skær bacon i små tern og rist dem i ovnen ved 200 grader til de er helt sprøde.
- Smelt smørret smeltes og lad det bruse til det får en mørkebrun farve og en nøddeagtig duft. Tag gryden af varmen, så alle urenheder falder til bunds. Sigt herefter det klarede smør over på en pande.
- Læg kammuslingerne i smørret og steg dem hårdt i få minutter, til de har en sprød overflade. Vend kammuslingerne efter et par min.
- Skær æblet i små tern og rødbeden i både. Læg kammuslingerne over grøntsagerne, og drys bacon over kammuslingerne. Servér.
- Se også opskrift på Jomfruhummer med citronsmør.