Kammuslinger med parmaskinke
SPONSORERET indhold

Kammuslinger med parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
09. dec. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4-8 personer

Ingredienser

70 g parmaskinke (1 pakke)
8 store kammuslinger
små træ-picnicspyd
salt, peber
15 g smør
2 spsk. olivenolie
1 lille pose (½ pk.) frossen hummersuppe fra Royal Greenland
Pynt:
persille
Tilbehør:
flute

  1. Vikl parmaskinke omkring kammuslingerne. Fæst det med picnicspyddene. Krydr med salt og peber.
  2. Steg kammuslingerne på en slip letpande i en blanding af smør og olivenolie. Start med at brune skinkekanten. Steg herefter ca. 1-2 min. på hver side. Læg dem på et fad. Fjern picnicspyddene.
  3. Kog hummersuppen ind, til den er tyk og cremet. Fordel den varme ”sauce” over eller omkring kammuslingerne. Pynt med persille. Du kan også portionsanrette denne ret.