Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kammuslinger med parmaskinke
Foto: Betina Hastoft

Kammuslinger med parmaskinke - opskrift fra Hendes Verden

Kammuslinger med parmaskinke

4-8 personer
Print

70 g parmaskinke (1 pakke)
8 store kammuslinger
små træ-picnicspyd
salt, peber
15 g smør
2 spsk. olivenolie
1 lille pose (½ pk.) frossen hummersuppe fra Royal Greenland
Pynt:
persille
Tilbehør:
flute

  1. Vikl parmaskinke omkring kammuslingerne. Fæst det med picnicspyddene. Krydr med salt og peber.
  2. Steg kammuslingerne på en slip letpande i en blanding af smør og olivenolie. Start med at brune skinkekanten. Steg herefter ca. 1-2 min. på hver side. Læg dem på et fad. Fjern picnicspyddene.
  3. Kog hummersuppen ind, til den er tyk og cremet. Fordel den varme ”sauce” over eller omkring kammuslingerne. Pynt med persille. Du kan også portionsanrette denne ret.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kammuslinger og Forret