-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Kammuslinger med pasta og rosmarin
4 personer
Ingredienser
- 300 g pasta f.eks. rør
- 1 courgette
- 1 løg
- 8 store kammuslinger
- salt, peber
- 2 spsk. olivenolie
- 1-2 tsk. finthakket grøn chili
- 1-2 tsk. friskhakket rosmarin
- 1 fed hvidløg
- 1 tomat, flået og skåret i tern
- 2 dl tør hvidvin eller bouillon
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Skær courgetten i meget tynde strimler, og snit løget. Steg kammuslingerne på en pande i den ene spsk. olie. Krydr dem
- Kom den anden spsk. olie på panden, og svits courgette og løg, til det er blødt, men uden at det tager særlig farve. Kom chili, rosmarin, hvidløg, tomat og hvidvin på panden, og kog det hele sammen 3-4 min. Vend pastaen i, og smag til med salt og peber. Vend forsigtigt kammuslingerne i, eller server dem til pastablandingen.