Spyd med svinekød
SPONSORERET indhold

Kinesiske spyd med svinekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse spyd er nemme at lave og smager skønt. Svinekødet er marineret i den kinesiske five spice blanding, der giver kødet den lækreste krydrede smag.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
20. feb. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

400 g svinebryst (skåret i tern ca. 3 x 3 cm)

Marinade:

1½ tsk. kinesisk five spice blandingskrydderi (se boks nederst)
2 tsk. karry
2 spsk. risvin eller tør sherry

Desuden:

2 spsk. olie til pensling

Pynt:

lidt friskhakket rød chili og friske koriander

Tilbehør:

løse ris
lynstegte grøntsager f.eks. broccoli
sojasauce og sød chilisauce.

Sådan gør du:

  1. Kom kødet i en skål sammen med ingredienserne til marinaden, og vend det godt rundt.
  2. Lad kødet trække 30 min. i køleskab. Stik kødet på spyd. Pensl med olie.
  3. Læg dem i en bradepande på bagepapir. Steg dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min. Tjek, at kødet er mørt.
  4. Server spyddene pyntet med frisk chili og koriander, og server med det foreslåede tilbehør.

Anbefalet til dig