Kødsovs
SPONSORERET indhold

Kødsovs uden grønsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Basis & boost middag.

Af: Alice Apel, Majbritt L. Engell & Susanne Knutzen Foto: Mikkel Adsbøl
29. apr. 2016 | Opskrift | Fit living
8 portioner

Ingredienser

Kødsovs uden grønsager

2 spsk olivenolie
½ tsk karry
½ tsk stødt spidskommen
chili
2 fed hvidløg, finthakket
1 stort løg, finthakket eller groftrevet på et rivejern
1 kg hakket oksekød (gerne 3-7 % fedt, dog maks. 10 % fedt)
1 dåse tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
10 g mørk chokolade 70 %
salt

Tilbehør:
200 g grønt, f.eks. dampede grønne bønner
20 g grøn pesto eller 15 g parmesan
75 g kogt fuldkornspasta eller -spaghetti

Sådan gør du: Varm olien op, og svits karry, stødt spidskommen, chili, hvidløg og løg. Tilsæt kødet, og lad det svitse, til det skifter farve. Tilsæt de resterende ingredienser, og lad det simre under låg ca. 15-20 minutter. Smag til med salt.

Din tallerken: Spis 165 g kødsovs, 200-250 g snittede grønsager, 20 g grøn pesto eller 15 g parmesan og 75 g kogt fuldkornspasta eller -spaghetti.