grillet svinekoteletter
SPONSORERET indhold

Kotelet & kartoffelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En ægte sommerklassiker serveret med tomatsalat

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
04. jun. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 svinekoteletter med håndtag a 125 g
olie til pensling
salt, groftkværnet peber
KARTOFFELSALAT:
750 g små faste nye, kogte kartofler
2 spsk olivenolie
3 spsk lys balsamico
1 spsk grovkornet dijonsennep
1 spsk vand
havsalt, friskkværnet peber
2-3 spsk kapers
1 snittet rødløg
1 bdt. fintskåret purløg
TOMATSALAT:
500 g grønne og røde tomater
2 tsk olivenolie
2 fintsnittede forårsløg
fintskåret purløg eller persille
50 g smuldret feta
350 g fuldkornsbaguette

Sådan gør du:

Gnid koteletterne med olie, salt og groftkværnet peber. Grill dem 3-4 min. på hver side afhængig af tykkelse. Pisk olie, skalotteløg, hvidvinseddike, dijonsennep og vand sammen, smag til med sukker, salt og peber. Vend kartofler, kapers, rød- og purløg med dressingen. Skær tomaterne i både og vend dem med olivenolie, salt og peber samt forårsløg og lidt purløg eller persille. Drys med smuldret feta og server de to salater til de grillede koteletter med brød.

Energi pr. person: 680 kcal, fedt 30%, protein 22%, kulhydrat 48%