TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Opskrift på krebinetter og dampede grøntsager
Foto: Line Thit Klein Krebinetter og dampede grøntsager

Opskrift på krebinetter og dampede grøntsager

Krebinetter og dampede grøntsager

Mormors krebinetter har fået et sundhedsløft med masser af lækre grøntsager.

printer Print
clock 35 minutter
plate 4

4 gulerødder
4 majroer
1 spidskål
4 små rødløg
500 g hakket kalvekød
1 dl rugmel
Salt og peber
Smør til stegning.
Saft og skal af ½ citron
50 g smør
1 glas kapers
1 bundt bredbladet persille.

Sådan laver du krebinetter

Vask/skræl alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Damp dem i vand med lidt salt i 4-5 min.

Form krebinetter af det hakkede kød og vend dem i rugmel. Steg krebinetterne i smør på panden.

Tag krebinetterne af panden og tilsæt de sidste 50 g smør og citronsaft og -skal. Vend de dampede grøntsager på panden og tilsæt kapers og persille til sidst.

Se, hvad vi ellers skriver om: Krebinetter, Kalv, Dansk mad og Hovedret