Opskrift på krebinetter og dampede grøntsager
SPONSORERET indhold

Krebinetter og dampede grøntsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mormors krebinetter har fået et sundhedsløft med masser af lækre grøntsager.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
02. mar. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

4 gulerødder
4 majroer
1 spidskål
4 små rødløg
500 g hakket kalvekød
1 dl rugmel
Salt og peber
Smør til stegning.
Saft og skal af ½ citron
50 g smør
1 glas kapers
1 bundt bredbladet persille.

Sådan laver du krebinetter

Vask/skræl alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Damp dem i vand med lidt salt i 4-5 min.

Form krebinetter af det hakkede kød og vend dem i rugmel. Steg krebinetterne i smør på panden.

Tag krebinetterne af panden og tilsæt de sidste 50 g smør og citronsaft og -skal. Vend de dampede grøntsager på panden og tilsæt kapers og persille til sidst.