Opskrift på krebinetter og dampede grøntsager

Foto: Line Thit Klein Krebinetter og dampede grøntsager

Opskrift på krebinetter og dampede grøntsager

Krebinetter og dampede grøntsager

Mormors krebinetter har fået et sundhedsløft med masser af lækre grøntsager.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 35 minutter
plate 4 Person(er)
Ingredienser

4 gulerødder
4 majroer
1 spidskål
4 små rødløg
500 g hakket kalvekød
1 dl rugmel
Salt og peber
Smør til stegning.
Saft og skal af ½ citron
50 g smør
1 glas kapers
1 bundt bredbladet persille.

Sådan laver du krebinetter

Vask/skræl alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Damp dem i vand med lidt salt i 4-5 min.

Form krebinetter af det hakkede kød og vend dem i rugmel. Steg krebinetterne i smør på panden.

Tag krebinetterne af panden og tilsæt de sidste 50 g smør og citronsaft og -skal. Vend de dampede grøntsager på panden og tilsæt kapers og persille til sidst.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Krebinetter, Kalv, Dansk mad og Hovedret

610x200_woordy_dmjpg.jpg