
Foto: Krebinetter og dampede grøntsager
Opskrift på krebinetter og dampede grøntsager
Krebinetter og dampede grøntsager
Mormors krebinetter har fået et sundhedsløft med masser af lækre grøntsager.
preparation
Total: 35 minutter
plate
4 Person(er)
Af Mette Helbæk
Ingredienser
4 gulerødder
4 majroer
1 spidskål
4 små rødløg
500 g hakket kalvekød
1 dl rugmel
Salt og peber
Smør til stegning.
Saft og skal af ½ citron
50 g smør
1 glas kapers
1 bundt bredbladet persille.
Sådan laver du krebinetter
Vask/skræl alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Damp dem i vand med lidt salt i 4-5 min.
Form krebinetter af det hakkede kød og vend dem i rugmel. Steg krebinetterne i smør på panden.
Tag krebinetterne af panden og tilsæt de sidste 50 g smør og citronsaft og -skal. Vend de dampede grøntsager på panden og tilsæt kapers og persille til sidst.
Se, hvad vi ellers skriver om: Krebinetter, Kalv, Dansk mad og Hovedret
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: