Krydderkage

Foto: Jesper Glyrskov

Krydderkage - opskrift fra Hjemmet

Krydderkage med appelsin

Kalorier 288 kcal Protein 7 g 10 % Kulhydrat 43 g 63 % Fedt 9 g 27 % Kostfibre 6 g

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (1 person)
Ingredienser

Ingredienser:
100 g gulerod
40 g svesker
30 g havregryn
10 g olie
10 g kalorielet appelsinmarmelade
1 appelsin, øko
30 g speltmel
1 tsk. julekrydderi
½ tsk bagepulver
vaniljekorn
50 g skyr

  1. Skrub eller skræl gulerødderne og riv dem fint.
  2. Skær sveskerne i mindre stykker.
  3. Rør gulerod, svesker, havregryn, olie og appelsinmarmelade sammen.
  4. Riv skallen af appelsinen og gem den til senere.
  5. Pres appelsinsaften af ³/­ appelsin og rør den i dejen.
  6. Bland mel, krydderi, bagepulver og lidt vaniljekorn og rør blandingen i dejen.
  7. Kom dejen i en smurt form, ½ liter, og bag den i ca. 1 time ved 200 grader.
  8. Rør skyren med revet appelsinskal og smør den over kagen ved servering.
  9. Skær den sidste ¼ appelsin i skiver og pynt kagen med dem.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kage, Kalorielet og Bageopskrifter