Opskrift på kylling med kikærter og tomat

Foto: Frederikke Heiberg One pot cooking

Opskrift på kylling med kikærter og tomat

One pot cooking med kylling, kikærter og tomat

En flot krydret ret med spidkommen, koriander og citronskal. Alt i én ret med skønne smagskombinationer smækfyld med proteiner både fra kød og bælgfrugter tilsat gode krydderier.

star star star star star
(3) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate Kylling med kikærter til 4 personer
Ingredienser

1-2 pakker kyllingeinderfilet
salt og peber
1 tsk koriander, groft knust
lidt spidskommen
2 hakkede løg
1 spsk olivenolie
1 spsk muscovadosukker
1 ubehandlet citron, tyndskåret skal af
1 dåse hakkede, flåede økologiske tomater
1 dåse velafdryppede økologiske kikærter
2 fed hvidløg, knust
75-100 g tørrede, flækkede abrikoser
1-3 dl hønsebouillon
1 bakke spæde spinatblade

Sådan laver du kylling

  1. Skær kyllingefileterne halvt over, og drys krydderier på.
  2. Brun løgene i olivenolie i en stor sauterepande, drys sukker over og lad det karamellisere let, før kyllingekødet kommes ved og brunes med.
  3. Tilsæt citronskal, tomater, kikærter samt hvidløg og abrikoser og et par dl bouillon.
  4. Lad det hele snurre 8-10 minutter, vend spinatbladene i og check smagen, før retten serveres med groft brød.

Tip:
Har du ikke lige en ubehandlet citron, så skrub en alm. citron godt under den varme hane før brug.

 

star star star star star
(3) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Simremad, Nem aftensmad, Kylling, Dansk mad og Hovedret

610x200_woordy_dmjpg.jpg