Opskrift på kylling med kikærter og tomat
SPONSORERET indhold

One pot cooking med kylling, kikærter og tomat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En flot krydret ret med spidkommen, koriander og citronskal. Alt i én ret med skønne smagskombinationer smækfyld med proteiner både fra kød og bælgfrugter tilsat gode krydderier.

Af: Vibeke Lehn Foto: Frederikke Heiberg
29. okt. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Kylling med kikærter til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

1-2 pakker kyllingeinderfilet
salt og peber
1 tsk koriander, groft knust
lidt spidskommen
2 hakkede løg
1 spsk olivenolie
1 spsk muscovadosukker
1 ubehandlet citron, tyndskåret skal af
1 dåse hakkede, flåede økologiske tomater
1 dåse velafdryppede økologiske kikærter
2 fed hvidløg, knust
75-100 g tørrede, flækkede abrikoser
1-3 dl hønsebouillon
1 bakke spæde spinatblade

Sådan laver du kylling

  1. Skær kyllingefileterne halvt over, og drys krydderier på.
  2. Brun løgene i olivenolie i en stor sauterepande, drys sukker over og lad det karamellisere let, før kyllingekødet kommes ved og brunes med.
  3. Tilsæt citronskal, tomater, kikærter samt hvidløg og abrikoser og et par dl bouillon.
  4. Lad det hele snurre 8-10 minutter, vend spinatbladene i og check smagen, før retten serveres med groft brød.

Tip:
Har du ikke lige en ubehandlet citron, så skrub en alm. citron godt under den varme hane før brug.

 

Anbefalet til dig