SPONSORERET indhold
One pot cooking med kylling, kikærter og tomat
En flot krydret ret med spidkommen, koriander og citronskal. Alt i én ret med skønne smagskombinationer smækfyld med proteiner både fra kød og bælgfrugter tilsat gode krydderier.
Kylling med kikærter til 4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
1-2 pakker kyllingeinderfilet
salt og peber
1 tsk koriander, groft knust
lidt spidskommen
2 hakkede løg
1 spsk olivenolie
1 spsk muscovadosukker
1 ubehandlet citron, tyndskåret skal af
1 dåse hakkede, flåede økologiske tomater
1 dåse velafdryppede økologiske kikærter
2 fed hvidløg, knust
75-100 g tørrede, flækkede abrikoser
1-3 dl hønsebouillon
1 bakke spæde spinatblade
Sådan laver du kylling
- Skær kyllingefileterne halvt over, og drys krydderier på.
- Brun løgene i olivenolie i en stor sauterepande, drys sukker over og lad det karamellisere let, før kyllingekødet kommes ved og brunes med.
- Tilsæt citronskal, tomater, kikærter samt hvidløg og abrikoser og et par dl bouillon.
- Lad det hele snurre 8-10 minutter, vend spinatbladene i og check smagen, før retten serveres med groft brød.
Tip:
Har du ikke lige en ubehandlet citron, så skrub en alm. citron godt under den varme hane før brug.