kylling på grillen
SPONSORERET indhold

Kylling med knas & smag

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spis dig mæt i saftig kylling med lidt ekstra.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
26. aug. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst a 125 g

Marinade:
1 stilk knust citrongræs
1 udkernet, finthakket grøn chili
saft af 1 lime
1 tsk honning
1 spsk sesamolie

Taboulleh:
1,5 dl couscousgryn
1,5 dl kogende grønsagsbouillon
salt, peber
1-2 fed knust hvidløg
ca. 2 dl hakket persille, dild, mynte og koriander
1 udkernet, hakket agurk
½ udkernet, finthakket citron
1 spsk olivenolie
100 g granatæblekerner
1 tsk sort sesam
4 lime koriander

Sådan gør du: Læg kyllingekødet i et fad. Bland alle ingredienser til marinaden, gnid den godt ind i kyllingekødet, og lad det trække. Kom couscousgrynene i en skål, hæld kogende bouillon over, og lad den trække, til grynene har opsuget al væde. Rør grynene løse med en gaffel, og smag til med alle de øvrige ingredienser.
Grill kyllingekødet over gode gløder i 4-5 minutter på hver side. Grill også de halve lime, og server kyllingekødet med lime og ekstra koriander samt taboulleh.

● ● ● Energi pr. person: 410 kcal, fedt 30 %, protein 32 %, kulhydrat 38 %