kylling på grillen

Foto: Maria Warnke Nørregaard

kylling på grillen

Kylling med knas & smag

Spis dig mæt i saftig kylling med lidt ekstra.

Spis dig mæt i saftig kylling med lidt ekstra.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

4 stk. kyllingebryst a 125 g

Marinade:
1 stilk knust citrongræs
1 udkernet, finthakket grøn chili
saft af 1 lime
1 tsk honning
1 spsk sesamolie

Taboulleh:
1,5 dl couscousgryn
1,5 dl kogende grønsagsbouillon
salt, peber
1-2 fed knust hvidløg
ca. 2 dl hakket persille, dild, mynte og koriander
1 udkernet, hakket agurk
½ udkernet, finthakket citron
1 spsk olivenolie
100 g granatæblekerner
1 tsk sort sesam
4 lime koriander

Sådan gør du: Læg kyllingekødet i et fad. Bland alle ingredienser til marinaden, gnid den godt ind i kyllingekødet, og lad det trække. Kom couscousgrynene i en skål, hæld kogende bouillon over, og lad den trække, til grynene har opsuget al væde. Rør grynene løse med en gaffel, og smag til med alle de øvrige ingredienser.
Grill kyllingekødet over gode gløder i 4-5 minutter på hver side. Grill også de halve lime, og server kyllingekødet med lime og ekstra koriander samt taboulleh.

● ● ● Energi pr. person: 410 kcal, fedt 30 %, protein 32 %, kulhydrat 38 %

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad