SPONSORERET indhold
Kylling med peberfrugter
Hurtig og lækker hverdagsmad med kylling - sådan laver du lækker wokmad med kylling, peberfrugt, champignoner og porrer.
Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
4 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 7 min.
2 spsk. olie
500 g kyllingebryst
2 fed hvidløg
2 gule peberfrugter
2 porrer
100 g champignoner
2 spsk. fiskesovs
1 spsk. østerssovs
1 spsk. sukker
peber
2 spsk. ingefær
Pynt: koriander, limebåde og evt. lidt rød chili
Tilbehør: ægnudler
- Varm en wok eller dyb stegepande op med olie. Skær kyllingekødet i terninger. Steg kylling og finthakket hvidløg i et par min.
- Rens peberfrugter og porrer, og skær dem i fine strimler. Skær rensede champignoner i kvarte.
- Kom fiskesovs, østerssovs, sukker, peber, friskrevet ingefær, peberfrugter, porrer og champig-noner på panden. Steg dem i yderligere 5 min. Tjek, at kyllingen er gennemstegt.
- Servér retten med kogte ægnudler. Pynt med koriander, limebåde og evt. fintsnittet chili.