Kyllingebryst og rejer med grøn salat
SPONSORERET indhold

Kyllingebryst og rejer med grøn salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Stegt kyllingebryst og rejer med salat til hører i den grad sommeren til.

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
28. maj. 2018 | Mad | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Kogetid: ca. 1 time
4 kyllingebryster med skind
2 hjertesalater eller anden sprød salat
½ agurk
1 bundt radiser
200 g kogte, pillede rejer
Misodressing:
4 spsk. mørk eller lys miso (japansk pasta, læs mere på Katrines Køkken i dette nummer)
2 spsk. riseddike eller friskpresset citronsaft
1 spsk. sesamolie
1 fed hvidløg
1 tsk. flydende honning
ca. 1 tsk. soja
evt. lidt vand
Drys: frisk koriander eller dild
Tilbehør: evt. godt brød

  1. Dup kyllingekødet tørt med køkkenrulle. Brun det i olie på begge sider i en dyb pande. Krydr med salt og peber. Tilsæt lidt vand, læg låg på, og lad kødet dampe færdigt i ca. 20 min., til kødsaften er klar. Skær kyllingebrysterne ud i skiver på tværs af kødfibrene.
  2. Pisk alle ingredienser sammen til misodressing, og smag til med sojasovs, knust hvidløg og honning. Kom lidt vand i, hvis den er for tyk eller for kraftig i smagen.
  3. Riv salaten i mindre stykker, og bland med skiver af agurk, radiser og misodressing.
  4. Anret salaten på fire tallerkner. Fordel kyllingestykkerne på salaten, kom rejer på toppen, og drys med koriander eller dild. Servér evt. med brød.