laks med sichuanpeber & sprød salat
SPONSORERET indhold

Laks med sichuanpeber & sprød salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fisk på den nemme og velsmagende måde.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
15. jan. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 stk. laks m. skind a 125 g
1 spsk flaget havsalt
1 spsk sechuanpeber

Sprød salat:
250 g rosenkål
1-2 æbler
2-3 stilke bladselleri
25 g knuste valnøddekerner
1 spsk olivenolie
citronsaft

350 g fuldkornsbaguette

Sådan gør du: Sæt ovnen på 225°. Læg laksen på en plade med bagepapir. Bland havsalt og sechuanpeber, drys det på laksen, dæk med bagepapir, og bag fisken i 12-15 minutter. Mens fisken bager, kan du lave salaten. Udkern og snit æbler, bladselleri og rosenkål. Bland salaten med valnøddekerner, og smag til med olivenolie, citronsaft samt salt og peber. Lun baguetten, og server den til laks og salat.

TIP! Du kan også bruge andre fisk som ørred, torsk eller tun. 

Energi pr. person: 600 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%