Lasagne med krabbe og porrer
SPONSORERET indhold

Lasagne med krabbe og porrer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En enkel og anderledes lasagne, som smager skønt.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
15. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
6-8 | Total: en time, 15 min

Ingredienser

Bechamelsauce:
1 stor spsk smør
2 spsk mel
ca. 8 dl mælk
salt og friskkværnet peber
revet muskatnød

Fyld:
5 store porrer
1 spsk smør
lidt olivenolie
ca. 12 lasagneplader
2-3 spsk smør
3 dåser drænet krabbekød, fås i både Netto og Irma
rasp

Sådan laver du lasagne med krabbe og porrer

Lav bechamelsaucen ved at smelte smørret i en gryde, og rør så melet ud i smørret. Tilsæt mælken lidt efter lidt, imens du pisker grundigt, så der ikke kommer klumper. Smag til med salt, peber og evt. revet muskat, og sæt saucen til side, så den kan køle.

Rens porrerne grundigt, og skær dem i skiver. Varm olie og smør op på en pande, og svits porrerne ved lav varme, indtil de er bløde og let transparente.

Bring en stor gryde vand tilsat lidt salt og olie i kog, og forkog pastapladerne 3-4 ad gangen.

Smør et ovnfast fad med lidt smør eller olie i bund og sider, og spred først et lag bechamelsauce i bunden. Læg dernæst pastaplader, et lag porrer, et lag krabbekød og bechamelsauce. Gentag en gang mere, afslut med et lag pastaplader, bechamelsauce og rasp på toppen.

Bag lasagnen i ca. 45 min ved 200 grader, og lad den køle en smule af, før du skærer i den.


PRØV OGSÅ: Squash-ricotta-lasagne med spicy tomatsauce