
SPONSORERET indhold
Lasagne med laks og spidskål
Lasagne kan også laves med laks og spidskål.
4 personer
Ingredienser
Lasagne med laks og spidskål
500 g fintsnittet spidskål
6 tomater
400 g laksefilet uden skind
1 portion bechamelsauce
2 tsk. fintrevet, usprøjtet citronskal
2 spsk. citronsaft
250 g ferske lasagneplader
Bechamelsauce:
25 g smør
2½ spsk. hvedemel
5 dl kogende letmælk
salt, peber
evt. lidt friskrevet muskatnød
150 g reven mild gratineringsost
200 g mascarpone
12 lasagneplader
150 g reven gratineringsost
3-4 spsk. sesamfrø
Tilbehør:
salat
- Kog spidskålen i letsaltet vand 5 min. Afdryp den i en sigte. Skær tomaterne i skiver.
- Smag bechamelsaucen til med citronskal og citronsaft.
- Fordel lasagneplader, spidskål, tomatskiver, 1½ cm tykke skiver af laksefileten og bechamelsauce lagvist i et smurt ovnfast fad. Stil i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 30 min.