Lav dit eget påskeæg
SPONSORERET indhold

Lav dit eget påskeæg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er sjovt at lave sine egne påskeæg og ikke spor svært, hvis bare du har en støbeform i silikone.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
08. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
2 stk.

Ingredienser

50 g hvid chokolade
1 silikoneform til påskeæg
200 g mørk chokolade, evt. grand cru chokoladeknapper
25 g smeltet chokolade (til at sætte æggene sammen med)
Pynt:
bånd og fjer

  1. Hak og smelt den hvide chokolade. Fordel den i striber i de 4 huller i silikoneformen, og lad chokoladen stivne.
  2. Hak den mørke chokolade. smelt 2/3 af den i mikroovn eller over vandbad. Kom resten af den mørke chokolade i, og rør den i den smeltede chokolade. når det hele er smeltet, er chokoladen klar til brug.
  3. Smør den mørke chokolade i ½ cm tykt lag i 4 af formens huller. Sørg for, at chokoladen lægger sig jævnt langs kanten og helt op til toppen
  4. Lad chokoladen stivne. tag de halve æg forsigtigt ud. Sæt de 2 æggehalvdele sammen til et helt æg vha. lidt smeltet chokolade.
  5. Pynt æggene med bånd og fjer, og pak dem evt. ind i cellofan, hvis de skal bruges som gave.