Lun kyllingsalat
Ingredienser
100 g små grønne linser PUY
2 tsk olie
350 g butternut squash (kaldes også moskus- eller melongræskar) eller græskarkød
¼-½ tsk spansk, røget paprika
salt, peber
300 g kyllingefilet
2 fintsnittede stilke bladselleri
1 bakke salatskud
8 soltørrede tomater
1 glas grillede artiskokhjerter, 185 g drænet vægt
150 g brødcroutoner
lidt citronsaft eller æbleeddike.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:350 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:32 %
-
Kulhydrat:48 %
Sådan gør du
Kog linserne efter anvisningen på pakningen og lad dem dryppe af.
Varm olien i en pande og rist butternut- eller græskarkødet heri under omrøring, til det lige netop er mørt. Krydr med paprika, salt og peber. Tag det op og steg derefter kyllingekødet 3-4 minutter på hver side, drys salt og peber på.
Bland alle ingredienser til salaten, smag til med yderligere salt, peber og en anelse citronsaft eller æbleeddike og servér.