Opskrift på lun kyllingsalat
SPONSORERET indhold

Lun kyllingsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Anne Jørgensen Pøhl Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

100 g små grønne linser PUY
2 tsk olie
350 g butternut squash (kaldes også moskus- eller melongræskar) eller græskarkød
¼-½ tsk spansk, røget paprika
salt, peber
300 g kyllingefilet
2 fintsnittede stilke bladselleri
1 bakke salatskud
8 soltørrede tomater
1 glas grillede artiskokhjerter, 185 g drænet vægt
150 g brødcroutoner
lidt citronsaft eller æbleeddike.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    350 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    48 %

Sådan gør du

Kog linserne efter anvisningen på pakningen og lad dem dryppe af.

Varm olien i en pande og rist butternut- eller græskarkødet heri under omrøring, til det lige netop er mørt. Krydr med paprika, salt og peber. Tag det op og steg derefter kyllingekødet 3-4 minutter på hver side, drys salt og peber på.

Bland alle ingredienser til salaten, smag til med yderligere salt, peber og en anelse citronsaft eller æbleeddike og servér.