Lyskrans
SPONSORERET indhold

Lyskrans

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smukt brød til en kop hyggete en mørk vintereftermiddag, eller som en krans til Luciadag den 13. december

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
26. jan. 2012 | Mad | Hendes Verden
1 stk.

Ingredienser

1 pk. bagemiks til grovboller eller fiberboller (Maizena) ekstra mel til formning.

  1. Lav dejen efter anvisningen på pakken. Lad den hvile 20-30 min., og form den så til en krans: Rul dejen ud i en firkant (ca. 35 x 45 cm), og drys den med mel. Del den i to strimler, og læg dem oven på hinanden. Drys igen, del igen i to, og læg dem oven på hinanden, så der nu er 4 lag i strimlen.
  2. Sno den til en krans direkte på bagepapiret, lad den efterhæve 30 min., og sigt lidt mel ud over overfladen. Bag kransen ved 200 gr. i ca. 25 min.
  3. Pynt den med lys og grønne blade.