Marineret kotelet med peberfrugt-ratatouille
SPONSORERET indhold

Marineret kotelet med peberfrugt-ratatouille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Godt og mættende måltid med masser af sødme fra de ristede peberfrugter.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
12. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 peberfrugter i forskellige farver
2 rødløg
3 spsk olivenolie
salt og peber
1 fed hvidløg
1 dåse tomatpure
3 spsk olivenolie
salt og peber
4 koteletter
4 skiver rugbrød med kerner
4 spsk pesto, f.eks. Løgismoses

Sådan gør du

1.Skær peberfrugterne i tynde strimler og rødløgene i både. Steg begge dele i olivenolie på en pande i 8-10 minutter. Rør løbende. 

2.Riv eller pres hvidløget fint. Rør det sammen med tomatpure, olie, salt og peber, og mariner kødet heri. 

3.Steg kødet i olie i ca. 2-3 minutter på hver side.

4.Anret kødet på en skive rugbrød, smurt med pesto, og servér ratatouillen til. 

Tip: Lav evt. 6 koteletter i alt, så du får nok protein.

PRØV OGSÅ: Oldschool peberfrugt med fyld

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter