Marineret kotelet med peberfrugt-ratatouille
Godt og mættende måltid med masser af sødme fra de ristede peberfrugter.
Ingredienser
4 peberfrugter i forskellige farver
2 rødløg
3 spsk olivenolie
salt og peber
1 fed hvidløg
1 dåse tomatpure
3 spsk olivenolie
salt og peber
4 koteletter
4 skiver rugbrød med kerner
4 spsk pesto, f.eks. Løgismoses
Sådan gør du
1.Skær peberfrugterne i tynde strimler og rødløgene i både. Steg begge dele i olivenolie på en pande i 8-10 minutter. Rør løbende.
2.Riv eller pres hvidløget fint. Rør det sammen med tomatpure, olie, salt og peber, og mariner kødet heri.
3.Steg kødet i olie i ca. 2-3 minutter på hver side.
4.Anret kødet på en skive rugbrød, smurt med pesto, og servér ratatouillen til.
Tip: Lav evt. 6 koteletter i alt, så du får nok protein.
PRØV OGSÅ: Oldschool peberfrugt med fyld
Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter