
Foto:
Ovnbagte rødbeder med bær og honning - opskrift fra Hjemmet
Ovnbagte rødbeder med bær og honning
Nyd de bagte rødbeder som en selvstændig ret med brød eller som tilbehør til vildt, fjerkræ eller fisk.
plate
(2 personer)
Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 30 min.
Ingredienser:
2-4 rødbeder (gerne forskellige slags)
1 stilk frisk rosmarin
1-2 spsk. olivenolie
salt og peber
30 g valnøddekerner
100 g brombær
1 spsk. flydende honning
50 g blød gedeost
- Skræl rødbederne, og skær dem i både eller terninger. Vend dem sammen med finthakket rosmarin, olie, salt og peber, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 30 min. – vend rundt i dem efter de første 15 min.
- Rist nødderne i 3-5 min. på en tør pande, og afkøl.
- Vend brombær og honning i rødbederne, og anret med små klatter ost og ristede nødder.
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: