Ovnbagte rødbeder med bær og honning

Foto: Martin Dyrløv

Ovnbagte rødbeder med bær og honning - opskrift fra Hjemmet

Ovnbagte rødbeder med bær og honning

Nyd de bagte rødbeder som en selvstændig ret med brød eller som tilbehør til vildt, fjerkræ eller fisk.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (2 personer)
Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 30 min.
Ingredienser:
2-4 rødbeder (gerne forskellige slags)
1 stilk frisk rosmarin
1-2 spsk. olivenolie
salt og peber
30 g valnøddekerner
100 g brombær
1 spsk. flydende honning
50 g blød gedeost

  1. Skræl rødbederne, og skær dem i både eller terninger. Vend dem sammen med finthakket rosmarin, olie, salt og peber, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
  2. Bag dem ved 200 grader i ca. 30 min. – vend rundt i dem efter de første 15 min.
  3. Rist nødderne i 3-5 min. på en tør pande, og afkøl.
  4. Vend brombær og honning i rødbederne, og anret med små klatter ost og ristede nødder.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Rødbeder og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg