Fladbrød
SPONSORERET indhold

Pandestegte fladbrød

Pandestegte fladbrød smager himmelsk – også på andendagen efter en tur på brødristeren.

Foto: Columbus Leth
10. feb. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Pandestegte fladbrød
10 stk.

Tid: ca. 40 min. plus hævetid

3½ dl vand
25 g gær
½ tsk. salt
1 tsk. sukker
250 g hvedemel
ca. 250 g ølandshvedemel
lidt olie til stegning

1. Hæld vandet i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt salt og sukker, og rør dernæst hvedemel og ølandshvede i væsken. Ælt dejen godt igennem. Dejen skal æltes ca. 10 min., til den er elastisk.

2. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Ælt dejen til en pølse, og skær den ud i 10 stykker. Form til boller. Rul bollerne ud til 5 mm's tykkelse. De må gerne være lidt uens i størrelsen.

3. Varm lidt olie på en pande – den skal være glohed. Steg hvert fladbrød 1-2 min. på hver side, til brødet bobler op.

► SE OGSÅ: Fladbrød a la salade nicoise
► SE OGSÅ: Wraps med stegte kartofler, spinat og gedeost
► SE OGSÅ: Hjemmebagte krydderurtewraps