Pasta med blåmuslinger og spinat
SPONSORERET indhold

Pasta med blåmuslinger og spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vi giver dig her opskriften på den lækre pastaret med muslinger og spinat.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
04. feb. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1½ kg blåmuslinger
2 dl tør hvidvin eller vand
½ tsk. salt
1 løg
4 spsk. olivenolie
1 dl hakket persille
2 fed finthakkede hvidløg
salt og peber
300 g pasta f.eks. friske grønne bånd
200 g frisk, spæd spinat

Sådan gør du

  1. Skyl blåmuslingerne under koldt vand. De muslinger som ikke er lukkede, skal du banke let i bordet. Hvis de ikke lukker i, kasseres de.
  2. Kog vin eller vand op i en gryde. Tilsæt salt. Kom muslingerne i. Kog muslingerne 5-6 min. under tætsluttende låg. Kasser de muslinger, som ikke har åbnet sig.
  3. Si kogelagen gennem et kaffefilter eller en tætmasket si og gem det. Tag de fleste muslinger ud af skallerne, gem nogle i skaller til pynt.
  4. Skær løget i små tern, og svits det i olivenolien i en gryde, uden at det tager særlig farve. Tilsæt persille, hvidløg og kogelage. Kog det sammen 2-3 min.
  5. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Skyl spinaten grundigt, og kog den med de sidste 2 min. af pastaens kogetid.
  6. Afdryp pasta og spinat i en si. Vend pastaen i løgblandingen. Vend muslingerne i. Server straks.

Anbefalet til dig