Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pizza med hvidløg og pesto

Pizza med hvidløg og pesto - opskrift fra Hendes Verden

Pizza med hvidløg og pesto

2-4 pizzaer
Print

1 portion pizzadej
1 portion tomatsauce
(se Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce)
Fyld:
3-5 fed hvidløg, evt. syltede
2 dl grønne oliven med rødt fyld
125 g frisk mozzarella
100 g pizzaost
1 spsk. olivenolie
2-3 spsk. god færdig pesto
Pynt:
evt. frisk basilikum

  1. Her har vi rullet dejen ud til små pizzaer. Fordel tomatsaucen over pizzabundene. Fordel tynde skiver af hvidløg og skiver af oliven over. Riv mozzarellaen på et rivejern, og drys med ost. dryp med olivenolie.
  2. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min. dryp pesto over, og pynt evt. med friske basilikumblade.
Se, hvad vi ellers skriver om: Pizza og Hovedret