Pizza med jordskokker og spinat

Foto: Line Falck

Pizza med jordskokker og spinat - opskrift fra Hjemmet

Pizza med jordskokker og spinat

En anderledes pizza med lækkert og mættende fyld.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: ca. 20 min.
4 pakker pizzadej (grov)
8 spsk. tomatpuré
2 spsk. oregano
300 g mozzarella (revet)
salt og peber (friskkværnet)
Fyld:
300 g røget bacon (i tern)
100 g babyspinat (skyllet)
200 g jordskokker (i tynde skiver)
2 fed hvidløg (i tynde skiver)
80 g parmesan (i tynde flager)
olivenolie

  1. Fordel de 4 pizzabunde på bageplader med bagepapir. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Smør tomatpuré på bundene, drys med oregano, fordel mozzarellaen, og krydr med salt og peber. Kom dem i ovnen i ca. 10 min.
  3. Steg baconternene på en varm pande, til de er gyldne. Kom dem på fedtsugende papir, inden de fordeles over pizzaerne og bages med i 5 minutter, så pizzaerne i alt får ca. 15-20 min. i ovnen.
  4. Tag pizzaerne ud, og fordel spinatblade og jordskokker over pizzaerne sammen med hvidløg, høvlet parmesanost og lidt olivenolie. Servér evt. en god tomatsalat til.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pizza, Jordskokker og Hovedret