Pizza med jordskokker og spinat
SPONSORERET indhold

Pizza med jordskokker og spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En anderledes pizza med lækkert og mættende fyld.

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
26. nov. 2015 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: ca. 20 min.
4 pakker pizzadej (grov)
8 spsk. tomatpuré
2 spsk. oregano
300 g mozzarella (revet)
salt og peber (friskkværnet)
Fyld:
300 g røget bacon (i tern)
100 g babyspinat (skyllet)
200 g jordskokker (i tynde skiver)
2 fed hvidløg (i tynde skiver)
80 g parmesan (i tynde flager)
olivenolie

  1. Fordel de 4 pizzabunde på bageplader med bagepapir. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Smør tomatpuré på bundene, drys med oregano, fordel mozzarellaen, og krydr med salt og peber. Kom dem i ovnen i ca. 10 min.
  3. Steg baconternene på en varm pande, til de er gyldne. Kom dem på fedtsugende papir, inden de fordeles over pizzaerne og bages med i 5 minutter, så pizzaerne i alt får ca. 15-20 min. i ovnen.
  4. Tag pizzaerne ud, og fordel spinatblade og jordskokker over pizzaerne sammen med hvidløg, høvlet parmesanost og lidt olivenolie. Servér evt. en god tomatsalat til.