Opskrift på rødkålssalat
SPONSORERET indhold

Rødkålssalat med appelsinskal og kaki

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Rødkålssalaten smager dejligt af jul. Den er fiberrig og rig på sund fedt fra valnødder og hørfrøolie.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
18. dec. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
Rødkålssalat med appelsinskal til 6 personer | Total: 20 min

Ingredienser

400 g rødkål
2 kakifrugter
1 spsk sesamfrø eller nigellafrø
25 g valnødder
skallen fra en appelsin (øko)
20 g rapsolie med citron eller hørfrøolie
1 lime, saften heraf
1 knsp stødt nellike
1/2 tsk kanel
salt og peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    100 Kcal

Sådan laver du rødkål

1. Snit kålen i lange tynde strimler, brug evt. en foodprocessor. Hak kakifrugterne i grove tern.

2. Rist sesamfrøene på en tør pande ca. 2-4 min. Ryst undervejs. Hak valnødderne med en kniv.

3. Bland rødkål, kakifrugter, ristet sesamfrø, og valnødder i en skål. Riv skallen fra appelsinen og rør den sammen med olie, limesaft, nellike, kanel, lidt salt og peber sammen.