Laks opskrift med æblesalat og brøndkarse
Foto: Line Thit Klein Røget laks med syrlig æblesalat og brøndkarse

Laks opskrift med æblesalat og brøndkarse

Røget laks med syrlig æblesalat og brøndkarse

printer Print
plate 4

100 g knoldselleri
½ citron, saften heraf
½ spsk flydende honning
1-1½ syrligt æble
salt og peber
1 potte brøndkarse, plukket
150 g røget laks.

Sådan gør du

Tilbehør: brød eller ristet rugbrød

Snit knoldselleriet i tynde strimler og æblet i tynde både. Har du et mandolinjern, så gør det på det. Bland selleri og æble med citronsaft, honning, salt, peber og brøndkarse.
Anret laksen på tallerkener og kom den syrlige æble-sellerisalat herved. Servér brød til.

TIP:
Server cremefraiche rørt med masser af revet peberrod, lidt dijonsennep og fintsnittet purløg til retten. Det smager forrygende.

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Fisk, Dansk mad og Frokost