Laks opskrift med æblesalat og brøndkarse

Foto: Line Thit Klein Røget laks med syrlig æblesalat og brøndkarse

Laks opskrift med æblesalat og brøndkarse

Røget laks med syrlig æblesalat og brøndkarse

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

100 g knoldselleri
½ citron, saften heraf
½ spsk flydende honning
1-1½ syrligt æble
salt og peber
1 potte brøndkarse, plukket
150 g røget laks.

Sådan gør du

Tilbehør: brød eller ristet rugbrød

Snit knoldselleriet i tynde strimler og æblet i tynde både. Har du et mandolinjern, så gør det på det. Bland selleri og æble med citronsaft, honning, salt, peber og brøndkarse.
Anret laksen på tallerkener og kom den syrlige æble-sellerisalat herved. Servér brød til.

TIP:
Server cremefraiche rørt med masser af revet peberrod, lidt dijonsennep og fintsnittet purløg til retten. Det smager forrygende.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Fisk, Dansk mad og Frokost