
SPONSORERET indhold
Rugbrød med krabbesalat
Let og lækkert mellemsnack som brunch eller middag.
6 |
Total: 20 min
Ingredienser
6 tynde skiver rugbrød
2 spsk olie
1 dåse krabbekød
1 stængel bladselleri
½ tsk fintrevet citronskal
1 spsk mayonnaise
1 spsk cremefraiche
1 tsk dijonsennep
salt og hvid peber
1 bundt radiser
Evt. brøndkarse
Sådan gør du
- Hak bladselleri fint og bland med krabbekød, citronskal, mayonnaise, cremefraiche og sennep.
- Smag til med salt og hvid peber.
- Pensl brødet med olie og rist det sprødt i ovnen i 5-10 minutter ved 200 gr.
- Skær gerne brødet ud i små trekanter, eller brug en udstikker til runde skiver.
- Smør krabbesalaten på de sprøde brød, og pynt med tynde skiver radise og eventuelt brøndkarse.