Rugchips med toppings
SPONSORERET indhold

Rugchips med toppings

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Servér lækre små hapsere som velkomst til et større selskab. Disse rugchips kan forberedes i god tid og er til seks personer.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
19. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
6 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
1 pakke rugchips (200 g)
Laksetopping:
1 avocado (moden)
1 spsk. lime- eller
citronsaft
salt og peber
150-200 g røget laks
lidt brøndkarse (eller bredbladet persille/koriander)
Oliventopping:
150 g blød gedeost
1 lille glas oliventapenade
lidt rucolasalat

  1. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab frugtkødet ud med en ske. Mos det med en gaffel, og smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber. Læg en teskefuld avocadomos på 12 chips, og top op med strimler af røget laks og friske krydderurter. Kværn lidt sort peber over til sidst.
  2. Smør lidt gedeost på 12 chips, og læg en lille klat tapenade på hver. Drys med lidt plukket rucolasalat.