Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Rugchips med toppings
Foto: Martin Dyrløv

Rugchips med toppings - opskrift fra Hjemmet

Rugchips med toppings

Servér lækre små hapsere som velkomst til et større selskab. Disse rugchips kan forberedes i god tid og er til seks personer.

6 personer
Print

Arbejdstid: 25 min.
1 pakke rugchips (200 g)
Laksetopping:
1 avocado (moden)
1 spsk. lime- eller
citronsaft
salt og peber
150-200 g røget laks
lidt brøndkarse (eller bredbladet persille/koriander)
Oliventopping:
150 g blød gedeost
1 lille glas oliventapenade
lidt rucolasalat

  1. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab frugtkødet ud med en ske. Mos det med en gaffel, og smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber. Læg en teskefuld avocadomos på 12 chips, og top op med strimler af røget laks og friske krydderurter. Kværn lidt sort peber over til sidst.
  2. Smør lidt gedeost på 12 chips, og læg en lille klat tapenade på hver. Drys med lidt plukket rucolasalat.
Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Græsk mad og Tilbehør