Sådan laver du carbonara med alt godt fra spisekammeret
SPONSORERET indhold

Sådan laver du carbonara med alt godt fra spisekammeret

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum. Foto: Jepser Glyrskov.
29. apr. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1-2 løg
1 porre eller 2-3 forårsløg
3 fed hvidløg
6 soltørrede tomater i olie eller tørrede
3 spsk olivenolie
200 g spaghetti
salt og peber fra kværn
3 æg
2-3 spsk fløde, hvis du har det (ellers lidt vand)
50 g friskrevet parmesanost eller grana padano-ost
lidt bredbladet, hakket persille til pynt

Sådan laver du carbonara med alt godt fra spisekammeret

Rens løg, porre og hvidløg, og hak eller skær i ringe, som du synes. Skær soltørrede tomater i strimler.

Kog pastaen 2 min mindre, end der står på anvisningen på pakken, (ca. 7 min) i saltet vand.

Imens steges grøntsagerne ved middel varme i olie på en stor pande. Når pastaen er klar, hældes vandet fra, men gem 2-3 dl af kogevandet.

Pisk æggene sammen med lidt vand og revet ost. Kom friskkværnet peber på panden, men vent med salt til til sidst. Vend den kogte pasta op på panden, og lad den stege med.

Kom kogevandet ved lidt ad gangen, så det jævner, og pisk med gaffel æggemassen op på panden, så den lægger sig rundt om hver pasta. Smag til, og drys med persille, eller vend persillen i sammen med æggene, så den også lige får varme.

PRØV OGSÅ: Meatballs med glaskålspasta