
Sådan laver du indiske papadum med krydret tomattopping
Du kan købe papadums i velassorterede supermarkeder, f.eks. fra Patak. De er supernemme at tilberede. Og selvom de ikke er verdens sundeste, er de skønne at toppe med dejlige krydrede tomater.
Ingredienser
4 tomater
3 spsk hakkede løg
3 spsk hakket koriander
4 spsk citronsaft + til tilsmagning
1 spsk garam masala
2 tsk jomfru i det grønne
salt
8 papadum
olie til stegning
Opskrift: Indisk papadum med krydret tomattopping
Skær tomaterne i tern, og vend dem med løg, koriander, citronsaft, garam masala og jomfru i det grønne. Smag til med citron.
Tilbered papadums i varm olie, efter anvisningen på pakken. Anret varme, sprøde papadums med tomatsalaten på toppen, og servér så hurtigt som muligt!
PRØV OGSÅ: Lav en lækker indisk dhal
Tip:
Har du gæster til middag, kan du med fordel servere papadums til forret med tomatsalaten som tilbehør, og evt. med en simpel yoghurtdressing også.