Sådan laver du indiske papadum med krydret tomattopping
Foto: Anders Schønnemann Sådan laver du indiske papadum med krydret tomattopping

Sådan laver du indiske papadum med krydret tomattopping

Sådan laver du indiske papadum med krydret tomattopping

Du kan købe papadums i velassorterede supermarkeder, f.eks. fra Patak. De er supernemme at tilberede. Og selvom de ikke er verdens sundeste, er de skønne at toppe med dejlige krydrede tomater.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

4 tomater
3 spsk hakkede løg
3 spsk hakket koriander
4 spsk citronsaft + til tilsmagning
1 spsk garam masala
2 tsk jomfru i det grønne
salt
8 papadum
olie til stegning

Opskrift: Indisk papadum med krydret tomattopping

Skær tomaterne i tern, og vend dem med løg, koriander, citronsaft, garam masala og jomfru i det grønne. Smag til med citron.

Tilbered papadums i varm olie, efter anvisningen på pakken. Anret varme, sprøde papadums med tomatsalaten på toppen, og servér så hurtigt som muligt!

PRØV OGSÅ: Lav en lækker indisk dhal

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip:

Har du gæster til middag, kan du med fordel servere papadums til forret med tomatsalaten som tilbehør, og evt. med en simpel yoghurtdressing også.