
SPONSORERET indhold
Salat med stenbiderrogn og dildcreme
En smuk og farverig salat med stenbiderrogn og æg, der både kan bruges til frokost eller som forret.
4-6 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
4-6 æg
½-1 fennikel
½-1 bundt radiser
1 skalotteløg
1 håndfuld ærtespirer
1 lille bundt dild (brug den ene halvdel til salaten og den anden halvdel til dressingen)
½ citron, saft heraf
lidt olivenolie
Dressing:
2 dl cremefraiche 18 %
1½ tsk dijonsennep
salt og peber
ca. 200 g stenbiderrogn (beregn 50 g stenbiderrogn pr person)
Tilbehør: brød
Sådan laver du salat med stenbiderrogn:
- Kog æggene 7-10 minutter afhængig af om du vil have dem smilende eller
hårdkogte. - Pil dem og skær dem i kvarte og krydr med lidt salt. Skær fennikel i tynde skiver, f.eks. på en mandolin.
- Nip og skær radiser i mindre stykker. Pil og skær skalotteløg i tynde ringe. Pluk ærtespirerne og hak dilden groft. Gem halvdelen til dressingen.
- Vend fennikel, radiser, skalotteløg, ærtespirer og dild sammen med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.
- DRESSING: Rør cremefraiche med dijonsennep, salt, peber og dilden sammen. Smag til med salt og peber.
- Anret salaten på et fad og kom skefulde af dildcreme over. Kom herefter de kvarte æg og stenbiderogn på.
- Server med brød til. Kom evt. resten af stenbiderrognen i en skål og server til.