Små æggekager med rejer - thaistyle
SPONSORERET indhold

Små æggekager med rejer - thaistyle

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse små æggekager er nemme at lave i en blinispande – eller lav en stor, og lad gæsterne skære den selv. Opskriften passer som snack til 2 personer. Nok til 4 personer, hvis du laver andre snacks.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
27. jun. 2014 | Mad | ALT for damerne

Ingredienser

8 stk.

¼ dl fiskesauce
¼ dl limesaft
1 spsk sukker
2 tsk fint hakket chili

Æggekager:
4 æg
2 spsk fiskesauce
1 tsk fint hakket chili
100 g rejer
lidt olie til stegning
1 stor håndfuld thaibasilikum

Sådan gør du

Rør fiskesauce med lime, sukker og chili. Smag til. Pisk æggene med 2 spsk fiskesauce og chili. Steg dem i en smule olie på en varm blinispande. Steg dem ved middelvarme, til æggemassen har sat sig en smule i bunden. Kom rejer i, og lad dem stege færdigt stille og roligt, til æggemassen er gennemtilberedt.

Top med thaibasilikum, og servér straks med dressing til.

PRØV OGSÅ: 5 skønne sommersalater