
Små trøffelæg - opskrift fra Hendes Verden
Fineste små påskeæg - uden marcipan
Lækre hjemmelavede påskeæg med trøffelsmag. Se her, hvordan du selv laver de små fine påskeæg uden marcipan.
preparation
Tilberedelsestid: 5 minutter
cooking
Arbejdstid: 15 minutter
totaltime
Total: 20 minutter
plate
10-12 stk.
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
20 g smør
2 spsk. fløde
100 g mørk chokolade, evt. med orangesmag
Desuden:
100 g hvid chokolade
kandiserede violer
- Kom smør og fløde i en gryde, og smelt det sammen. Hak chokoladen.
- Tag gryden fra varmen, og rør chokoladen i, til den er smeltet.
- Kom trøffelmassen i en skål. Lad den køle af, til den er formbar.
- Form små æg af chokoladen. Afkøl dem helt i køleskab ca. 1 time.
- Smelt den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad.
- Overtræk æggene med hvid chokolade. Drys kandiserede violer over, og lad dem stivne på bagepapir eller plastfilm.
9 skønne hjemmelavede påskeæg
Se, hvad vi ellers skriver om: Påskeæg
Læs Også
Få vores NYHEDSBREV: