Ingredienser
150 g stuetempereret smør + lidt ekstra til formene
175 g rørsukker
100 g marcipan
2 æg
50 g mandelmel
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
3 spsk kogende vand
ca. 300 g brombær, friske eller optøede
1 spsk mel
Sådan gør du:
- Smør formene, og sæt dem til side.
- Pisk smør, sukker og marcipan til det er lyst og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør blandingen godt sammen.
- Bland de to slags mel, bagepulver og salt, og vend det i dejen med det kogende vand.
- Vend bærrene forsigtigt i mel, så farver de ikke dejen så let. Vend dem dernæst i dejen, og fyld dejen i formene.
- Bag kagerne i ca. 30 minutter ved 180 grader. Hvis du laver en større kage, skal den bage lidt længere. Når kagerne er færdige og har kølet af, vendes de forsigtigt ud.