
SPONSORERET indhold
Spansk kartoffelæggekage
ca. 8 skiver
Ingredienser
700 g kogte kartofler
1 dl olivenolie
6 æg
1 bundt purløg
1 bundt dild
1 tsk. rosa peberkorn
2 tsk. salt
1 spsk. olie til stegning
Pynt:
Friske krydderurter og 4-6 tynde skiver skinke
- Skær kartoflerne i skiver, og rist dem på panden i olie, evt. ad flere ombæringer. Pisk æg, hakkede krydderurter, knuste rosa peberkorn og salt sammen.
- Vend kartoflerne i æggene. Kom olie på panden, og hæld skålens indhold på. læg et låg på panden, og lad det simre over svag varme i ca. 10 min.
- Vend tortillaen rundt på låget, så den ustegte side kommer nedad, og giv æggekagen ca. 10 min. mere over svag varme.
- Server tortillaen drysset med friske krydderurter og skinke.