Spansk kartoffelæggekage

Foto: Mikkel Adsbøl

Spansk kartoffelæggekage - opskrift fra Hendes Verden

Spansk kartoffelæggekage

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate ca. 8 skiver
Ingredienser

700 g kogte kartofler
1 dl olivenolie
6 æg
1 bundt purløg
1 bundt dild
1 tsk. rosa peberkorn
2 tsk. salt
1 spsk. olie til stegning
Pynt:
Friske krydderurter og 4-6 tynde skiver skinke

  1. Skær kartoflerne i skiver, og rist dem på panden i olie, evt. ad flere ombæringer. Pisk æg, hakkede krydderurter, knuste rosa peberkorn og salt sammen.
  2. Vend kartoflerne i æggene. Kom olie på panden, og hæld skålens indhold på. læg et låg på panden, og lad det simre over svag varme i ca. 10 min.
  3. Vend tortillaen rundt på låget, så den ustegte side kommer nedad, og giv æggekagen ca. 10 min. mere over svag varme.
  4. Server tortillaen drysset med friske krydderurter og skinke.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Spansk mad og Æggekage

610x200_woordy_dmjpg.jpg