Spidskålssalat med fennikel, gulerod, hertil tørrede morbær, amarenakirsebær og tørret æble
SPONSORERET indhold

Spidskålssalat med fennikel, gulerod, hertil tørrede morbær, amarenakirsebær og tørret æble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
20. dec. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

1 lille spidskål
1 mellemstor fennikel
2 store gulerødder
3-4 spsk god rapsolie
2-3 spsk æbleeddike eller anden mild eddike
1 dl syltede amarenakirsebær
50 g tørrede morbær
50 g tørrede æbletern

Sådan gør du

Skær spidskålen i tynde strimler. Fjern de yderste dele af fenniklen og den nederste del, roden. Skær fenniklen i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern. Skræl gulerødderne, og brug skrælleren til at lave tynde strimler af gulerødderne. Vend spidskål, fennikel og gulerødder sammen med rapsolie og æbleeddike, og drys med kirsebær, morbær og æbletern. Servér straks.

PRØV OGSÅ: Sådan laver du spidskålssalat med rygeost og jomfruhummer