-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Spidskålssalat med fennikel, gulerod, hertil tørrede morbær, amarenakirsebær og tørret æble
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 1 lille spidskål
- 1 mellemstor fennikel
- 2 store gulerødder
- 3-4 spsk god rapsolie
- 2-3 spsk æbleeddike eller anden mild eddike
- 1 dl syltede amarenakirsebær
- 50 g tørrede morbær
- 50 g tørrede æbletern
Sådan gør du
- Skær spidskålen i tynde strimler. Fjern de yderste dele af fenniklen og den nederste del, roden. Skær fenniklen i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern. Skræl gulerødderne, og brug skrælleren til at lave tynde strimler af gulerødderne. Vend spidskål, fennikel og gulerødder sammen med rapsolie og æbleeddike, og drys med kirsebær, morbær og æbletern. Servér straks.