Spiselige julehjerter
Foto: Jes Buusmann

Spiselige julehjerter - opskrift fra Hendes Verden

Spiselige julehjerter

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 40-50 stk.

200 g blødt smør
200 g sukker
250 g hvedemel
50 g finthakkede hasselnødder
2 spsk. kakaopulver
2 tsk. vaniljesukker
½ tsk. kanel
Glasur:
3 dl flormelis
3 spsk. past. æggehvide
1 lille hjerteudstikker

  1. Kom alle ingredienserne til dejen i en skål, og saml den med hænderne. Lad dejen hvile i køleskab ca. 30 min. rul dejen ud på et meldrysset bord til ½ cm’s tykkelse.
  2. Udstik hjerter med en hjerteform, og læg dem på bagepapir. Bor et lille hul i kagerne, så de er nemme at hænge op.
  3. Bag hjerterne ved 200 gr. midt i ovnen ca. 8 min. Afkøl hjerterne.
  4. Pynt de afkølede kager med sammenrørt glasur langs kanterne, brug en sprøjtepose, så går det nemmere. Brug sytråd eller tynd ståltråd til at hænge kagerne op med.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!