-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Stegte nye kartofler med asparges, ærter, ost og skinke
En lækker, mættende ret til travle dage.
4 personer
Ingredienser
- 20 g smør
- 500 g nye kartofler, kogte
- 400 g grønne asparges
- 4 forårsløg
- 100 g ærter, friskbælgede
- salt og peber
- 50 g ost, f.eks. comté
- 4-5 stilke frisk oregano
- 50 g rucola
- 100 g skiveskåret skinke, f.eks. Serrano
Sådan gør du
- Smelt smørret på en pande. Skær kartoflerne i halve, og læg dem med skæresiden nedad på panden. Steg dem gyldne på skæresiden, og vend dem så om. Skær asparges og forårsløg i ringe, og kom dem på panden sammen med ærterne. Giv godt med salt og peber, og rør godt rundt i panden i 2-3 minutter. Riv så osten ud over panden. Lad panden stå på varmen, til osten begynder at smelte.
- Kom godt med salt og peber på, og server med friskklippet oregano, rucola og skinke på toppen.
PRØV OGSÅ: Portobello-burger med BBQ-sauce
PRØV OGSÅ: Rullesteg - a la porchetta