
SPONSORERET indhold
Sund fastfood: Kyllingekebab i grovpita
Oh yes, fastfood på den sunde måde. Hvor du får den gode, vanedannende smag for langt færre kalorier.
2 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
225 g kyllinge- inderfilet
½ tsk. tørret oregano
½ tsk. tørret mynte
1 tsk. olivenolie
1 fed knust hvidløg
Revet skal og saft af ½ økologisk citron
Salt og peber
Youghurt-agurke-dip:
1 dl yoghurt naturel
1 fed knust hvidløg
Friskhakket eller tørret mynte
½-1 tsk. spidskommen
¼ agurk
1 hjertesalat
1 grovpita
Lidt citron
Næringsindhold
-
Energi pr. person:305 Kcal
-
Fedt:16 %
-
Protein:48 %
-
Kulhydrat:36 %
Sådan gør du:
- Kom kyllingefileterne i en skål, og bland dem omhyggeligt med de tørrede krydderier, olie, hvidløg samt citronskal og saft.
- Sæt kødet på spyd, og steg dem i en stor pande. Steg dem i 3-4 minutter på hver side.
- Rør og smag yoghurten til med hvidløg, mynte og spidskommen samt salt og peber.
- Høvl agurken fint, og vend den i yoghurten.
- Lun, og del pitabrødene.
- Servér kyllingekebabben med hjertesalat, citron, pitabrød, frisk mynte og lunt pitabrød.