-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Suppe med svinebryst, nye kartofler og forårskål
Dejlig forårssuppe med svinebryst og nye kartofler.
4
Total:1 time 15 minutter
Ingredienser
- 500 g svinebryst (f.eks. ribbensteg)
- 1 spsk salt
- vand
- 2 cm ingefær, revet
- 2 fed hvidløg , revet
- salt
- 500 g nye, kogte kartofler, halveret
- 2 store håndfulde spæde kålblade eller 1/2 spidskål i strimler
- 8 forårsløg, fintsnittede
Sådan laver du suppen
- Tør svinebrystet af og kom det op i en gryde. Dæk med vand, kom salt i og bring gryden i kog. Fjern urenheder fra toppen. Kog svinebrystet i 1 time under låg og lav noget andet imens.
- Tag det færdige svinebryst op og skær det i skiver. Kog evt. vandet, som brystet har kogt i, lidt ind. Kom ingefær og hvidløg i gryden, og smag til med salt. Tilsæt kartofler og kål og kog i 4-5 min (obs: hvis du bruger rødkål som på billedet så kog den for sig – ellers får suppen en underlig farve). Hæld suppen i skåle og kom svinebryst i skriver og forårsløg på toppen.
- Se også opskrift på Kartoffle-porre-suppe med bacon og forårsløg.